Funktionärer

Vi ser att turneringen bl.a genom betydligt tidigare planering kommer att växa kraftigt till 2009 års upplaga och behöver därför all hjälp vi kan få för att utveckla inte minst de yngre klasserna för folk mellan tolv och sexton år. Alla domare och funktionärer kommer ersättas med fullt konkurrenskraftiga löner, en summa som snart bestäms exakt.

Känner du dig manad eller vill veta mer så tveka inte en sekund på att höra av dig till oss. Följande behöver vi hjälp med, en del har vi redan intresserade av men all hjälp är som sagt välkommen. En timmes närvaro är bättre än ingen.

Domare

En i vardera tre klasser samt en som antingen delar ansvaret i den stora klassen eller vid sjukdom går in som ordinarie i någon av klasserna. Vi kommer använda oss av mindre än tre spelplaner vilket ju innebär att vila i vilket fall kommer det finnas gott om.

Intellektuella Gruppen

Dessa sköter matchprotokoll, agerar jury för de individuella utmärkelserna samt uppdaterar även matchresultat och tabeller trådlöst på hemsidan. Här behöver vi åtminstone tre kvinnor eller män.

Kameraman

Ev. en vakant plats då vi planerar att spela in särskilt slutspelet på video.

Sälja korv mm

Här behövs det två personer. Det blir ett uppdrag som går ut på att inte bara sälja korv mm till spelarna utan även att glida runt området och snacka med varandra och andra om streethockey och allt annat mellan himmel och jord.

För frågor replikera nedan eller maila till funktionär@hhhs.se

Bröderna Fredrik och Conny Torstensson som domare under HHHS IX 2008

Domarna och bröderna Fredrik och Conny Torstensson efter HHHS IX 2008

Annonser

4 responses

10 12 2008
Max

Tjenare! Max här igen 😛 jag är även utbildad hockeydomare men jag undrar om man får något betalt eller är det bara för voluntärer?

11 12 2008
HHHS-Fredrik

Det är inte tänkt så i nuläget, inte minst eftersom det är tveksamt om detta ryms inom stadgarna hos våra sponsorer inom Hyresgästföreningen. Men, om vi kan visa att turneringen kommer växa ännu mer till 2009 års upplaga så kanske vi kan få in en privat sponsor också vars bidrag kan gå specifikt till detta ändamål. Det hade ju vid närmare eftertanke definitivt varit att föredra.

15 12 2008
Adolf

Tänker Streetcats göra den ”beryktande” comebacken ni pratat om år efter år? =)

15 12 2008
HHHS-Fredrik

Rätning i ledet! Är detta Payam jag talar med? I vilket fall så är det menat så ja och vi i vår tur väntar på Payams comeback. Fast han kanske inte vill förstöra sin medalj”svit”(Den avslutades ju ändå 2005) på fem guld och två silver.
Nä, jag gräver gärna ner stridsyxan och både Payam, Stefan och de andra ursprungligen från Högsbo är mer än välkomna att gå med i Hemmalaget. Stefan ska ha mitt nummer och mailen är Hemmalaget@hhhs.se

Tioårsjubileum av HHHS i augusti grabben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: