Några punkter

16 08 2009

Först, jag försöker alltså sammanställa ett inlägg om min psykiska ohälsa som störde förberedelserna från i början av juli, det kommer men det är uppenbart svårt för mig märker jag.

Om någon missat det så får vi ta in anmälningsavgiften på plats, inte ultimat men det blev en av konsekvenserna av strulet.

Pga det hårt ihoppressade spelschemat måste vi införa en intressant inspelsregel som säger att motståndaren får ta ett frislag bakåt FRÅN DEN PLATS där den som spelade ut bollen slog ut den. På så sätt drar sig folk in i det längsta att spela ut bollen. Alla motståndare måste befinna sig på sin sida bollen.

Vi kör även med frislag bakåt i banan vid lättare förseelser, motståndarna måste hålla till på sin sida bollen. Förutom detta är det alltså straffar och inte utvisningar som kommer tillämpas, bortsett förstås från vid svåra förseelser som kommer rendera i avstängningar.

Man får inte slå på klubban på motståndare då det är onödigt med tanke på att de kan gå sönder, men däremot lyfta den på bollhållaren, en som är i kamp om bollen eller just får en pass.

Målvaktsskydd får inte vara större än de i ishockey

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

16 08 2009
Lucas, Fritsla HK

”Man får inte slå på klubban på motståndare då det är onödigt med tanke på att de kan gå sönder, men däremot lyfta den på bollhållaren, en som är i kamp om bollen eller just får en pass”

Detta kan ge upphov till svårtolkade situationer som hopslag där båda går på bollen men träffar varandras klubbor. Hellre fria än fälla i sådana situationer va?

17 08 2009
Fredrik

Självklart. 🙂

20 08 2009
...

synd att så många drabbas på ditt strul bara.

20 08 2009
Fredrik

Ja, jag är en av dem. Ensam är inte alltid stark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: