Reality check

18 06 2010

Behandlingen av mina neuroproblem har dragit ut på tiden i sådan grad att jag inte orkar bära HHHS på mina axlar i år. Den som känner sig manad att dra ihop till turnering i Göteborg och på Ruddalen hänvisas till Uthyrningen på tel. 611861 för att prata om saken. Dra gärna igång en hemsida så länkar jag till den här.

Känn er fria att snacka vidare kring en eventuell turnering bland kommentarerna.

Annonser

Åtgärder

Information

7 responses

24 06 2010
Dennis

Det var tråkigt att höra. Om nu inte någon annan tar tag i det så hoppas vi att du orkar styra upp turneringen nästa sommar. Hade jag inte bott på ön i öster så hade jag ställt upp. Vi får ser fram emot nästa år isf och som sagt, lag har ni så det räcker och blir över verkar det som. / Fåren från Gotland

26 06 2010
Lucas, Fritsla Hk

Tråkigt att höra, men har stor förståelse för detta. Turneringen har växt mer och mer och det blir ett större ansvar. Tungt för en individ att hålla i alla trådar.

Vad säger lagen som varit med tidigare år/ville vara med i år? Finns det något av GBG-lagen som vill ta tag i detta för att kunna anordna det på Ruddalen?

Vi har ju en egen rink i Fritsla utanför Borås som skulle kunna lämpa sig för turneringsspel. Dock endast 1 spelplan och inget tak att tala om. Vore ju också en lögn att påstå att Fritsla har jämlika övernattningsmöjligheter som GBG.

Men med tanke på intresset som funnits och växts sig stort kring en årlig streethockeyturnering vore det ju synd om det inte blev nåt i år eller?

4 07 2010
Stefan

Om ni inte vet vem jag är så var jag med i Högsbo Highlanders förra året, vi i vårt lag kan dra ihop en turnering i ruddalen igen i augusti nån gång.
Om intresse finns så skicka mail till : stefan_carlsson85@hotmail.com
Mer info kommer snart.

12 06 2011
Rasmus

tjena, e de någon ifrån Göteborg som är sugen på att styra upp en turnering på ruddalen isommar igen??

10 07 2011
Stefan

Hejsan !
Vi tänkte styra upp något fram i augusti/september igen. Kontakta gärna mig via stefan_carlsson85@hotmail.com så återkommer vi med info inom kort!
//Stefan

24 02 2014
ralle

tjenare, om de finns några lag här skulle de va fint att styra upp turnering iår igen, antingen i gbg som sist men då får någon annan styra det, eller på vår hemmaborg i Åhus (Skåne). Med vänlig hälsning, Rasmus
Hör av er vid intressse ralle.waalter@gmail.com

4 03 2014
Fredrik

Nya tag i Göteborg: Joina gärna vår Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/373337339475156/?fref=ts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: