HEMMALAGET

I vår börjar vi lira såsom ängelholmarna gör i syfte att formera två vuxenlag och minst två mindre till HHHS 2009. Liret blir inledningsvis på majornas Willys Hemma Arena samt ibland på Ruddalen under tak.

Som spelare måste man absolut inte vara från Högsbo eller för den delenborja-rulla1 vara bra men behöver istället vara född 1997 eller tidigare, ha med sig inlines, innebandy- eller hockeyklubba och ett jädra drag under galoscherna. Det sista något av ett skämt eftersom alla oavsett bakgrund som sagt är välkomna. Hemmalaget är gratis för den som så vill. Folk under 15 år måste bära hjälm precis som jag som 26-åring också kommer att göra. Träningsvästar tillhandahåller vi.

Besök Hemmalagets hemsidat

Annonser

22 responses

8 10 2008
Lucas

Låter trevligt detta! =)

Ni är varmt välkomna till Fritsla för att lira om ni vill och göra ett studiebesök vid vår hemmarink, för att få lite inspiration för att någon gång bygga en egen i Högsbo. Vi håller på att utveckla Rinken bit för bit hela tiden, t.ex. är en uppfräschad och nyrenoverad bod för utrustningsförvaring och omklädning stationerad intill Rinken. Därtill åker nya belysningsstolpar upp innan vintern (då vi hoppas på att kunna erbjuda is), tak kommer upp på det för närvarande enda båset. Framöver kommer ytterligare ett bås upp samt att det planeras för en läktare. Sponsorskyltar monteras upp och Rinken börjar allt mer likna en ”arena”.

17 10 2008
Conny Torstensson

Min polare Davve från kavås-gänget har sagts sig vara sugen att ställa upp i HHHS 2009, jag ska snacka med honom och höra om han inte är sugen på lir i ruddalen med oss också =)

17 10 2008
HHHS-crew

Härligt, han har ju förhoppningsvis en del kontakter där också. Om du inte redan gjort det så visa honom hemsidan. Kom in på MSN också, jag har saker angående Hemmalaget att diskutera med dig.

24 10 2008
Conny Torstensson

Vill bara uppdatera dig om att jag är 188 cm och inte 186

26 10 2008
HHHS-Fredrik

Uppfattat, jag kan samtidigt passa på att påminna dig om att du numera kan vara inloggad och då replikera under HHHS-Conny. Ta kontakt via MSN om något strular.

Har du hört med han Davva ang. Hemmalaget eller?

30 10 2008
mattias

ifall ni kan skaffa fram skydd mm så finns det en välldigt duktig målvakt som vill lira 🙂

30 10 2008
HHHS-Fredrik

Jasåja. 🙂 Hur gammal är han, har han spelat med er nånting och varför spelar han inte med er nu? Det är f.ö. mycket möjligt så att vi fixar en laguppsättning med målvaktsgrejer.

6 11 2008
Mattias

dt ee så att jag flyttat till kållered och inte lirat med mitt lag på ett tag därför känner jag ny taggning som målvakt igen då jag inte varit det på 1 sässong .. har varit riktigt bra

6 11 2008
HHHS-Fredrik

Jaha, så det är alltså Mattias Ohsol som ÄR den nye målvakten. OK.
Ja du är välkommen, dock får vi se hur det blir med utrustningen det är inte direkt 100-procentigt att vi skaffar en, vi får möjligtvis skramla fram lösa grejer. I vilket fall så är det aktuellt fr.o.m. i mars när isen och slasket försvunnit.

8 11 2008
Mattias

okej men dt viktigaste skulle bara vara benskydden rästen fixxar jag.. dt finns bra kvalité som målvakt dt lovar jag synd bara att mina polare vill ha mig ute

8 11 2008
HHHS-Fredrik

Ja men då förstår jag. Vi har däremot inga krav på hur bra man måste vara för att gå med i Hemmalaget, då vi kommer skapa nya interna lag på löpande band allteftersom vi fler. 😛

Fixa bara det övriga så fixar vi benskydd tills i vår, det vågar jag utlova.

Välkommen till Hemmalaget då! 😀

9 11 2008
HHHS-Fredrik

Hej igen Mattias. Du behöver dock skicka in din anmälan via mail enligt ovan och där bifoga det som behövs, vilket du finner i artikeln.

12 12 2008
Therese

Finns det inga tjejer med?

12 12 2008
HHHS-Fredrik

Det finns inga i nuläget. 😉 Genom turneringen HHHS snart tioåriga historia har dom dock dykt upp med ojämna mellanrum och är självklart också välkomna till Hemmalaget.

12 02 2009
Dennis

Hej jag är en kille som är 12 år och heter Dennis Olofsson som ÄLSKAR att spela StreetHockey ja gör de ofta utanför mitt hus.Jag bor i Jörlanda och undrar vilka tider,dagar ni tränar?

MVH Dennis

21 04 2009
tim thysell

tja boys.. timpa här. finns de ingen länk där man kan se deltagande lag för kommande turnering? uds uds! simma lungt!

21 04 2009
mightyprohockey

Tjena alla streethockey lirare:) Den 25/7 är det dags för turnering i Kävlinge (Skåne) det är tredje året i rad vi håller turnering om ni är sugna så är det bara att anmäla er på våra hemsida http://www.mightypro.dinstudio.se mer info om turneringen hittar ni där också.
MVH Mighty Pro

22 04 2009
HHHS-Fredrik #10

Tim, man kan börja anmäla sig först 1 maj så håll ut ett tag till bara. Du får komma förbi Hemmalagets lir nån gång, vi besöker Högsbohöjd den 2 maj, det är bara det att det inte finns några rent reko planer där. Vi gungar lite mellan tennisplanen bakom kaninburarna där vi måste rensa eller back to basics vid Västerhed. Planen nere i Majorna är dock solid.

12 05 2009
André

Det är ju f– att man är född i fel del av landet, det hade varit jäkligt roligt att spela streethockey

20 05 2010
John

Lirar ni fortfarande? Är isf intreserad!

3 06 2011
erik

blir det någon turnering i sommar?

28 08 2011
Stefan

Vi kör turnering på lör den 3/9.
Skriv ett mail till stefan_carlsson85@hotmail.com om ni vill vara med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: