Högsbo Highlanders frälste hemmapubliken

23 08 2009

Det var förvisso inte särskilt mycket folk på plats men dem som var där och de från Högsbo som läser det här kan ju lägga mästarna på minnet, precis som alla andra. 😉 Finalister blev Johanneberg Ninjas som består av ett gäng studenter från runtom i landet medans bronsmedaljörer blev Fritsla HK.

Mästartruppen bestod av Stefan Carlsson som i denna tionde upplaga blev först till just tio spelade turneringar, Tim Thysell som tog sitt femte guld på fem försök, andra Högsbokämpar och unga veteraner som Linus Lungberg, Oskar Alsing och målvakten Martin Jellback. Spetsande importer i laget var turneringens enda tjej Sara Alavik och Oskar Räihä.

Uppdateringar kommer ske i större steg snarare än små, riktiga perspektiv måste jag kanske sova på. Statistik är dock en böjelse jag klarar av att addera mitt i natten om så krävs. 😉 Vi beslutade i alla fall också på plats att vi kan utse individuella utmärkelser trots allt, jag och domarn.

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

23 08 2009
Lucas, Fritsla HK

Kanonkul helg med många roliga och intensiva matcher. Tackar för denna gången och tror på en ännu bättre turnering nästa år. Bara till att ta vara på de positiva bitarna och förbättra det som gick snett i planeringsstadiet och liknande.

En sak som jag rent spontant kommer att tänka på är om det skulle gå att pressa tidsschemat något eller hitta lite sidoaktiviteter. Blev rätt mycket dötid mellan matcherna…, annars var det betydligt bättre på alla sätt jämfört med ifjol!

24 08 2009
Fredrik

Mhm, fem minuter går ju att cutta på varje 2×10 minutare och aktiviteter är ju alltid roligt, om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: