Dag 1

22 08 2009

Fan vad gött att det gick som det gick! Ursäkta gärna ordvalet men jämfört med fjolårets helvete var detta paradiset. Låt mig också säga att vi får ta det oundvikliga med anmälningsavgiften innan kvartsfinalerna börjar imorgon, alltså av dem som inte redan varit driftiga. Notera också att vid läggningen av schemat smög sig slarvfel in om vilka vinnare i kvartsfinalerna som möter vilka, detta är åtgärdat nu. Jag kommer försöka lägga upp lite mer info men först kommer resultaten och morgondagens upplösning.

10.00 Briljant Special Bandy-Oxie LK 6-5
10:30 Johanneberg Ninjas-Åby SHC 10-0 (Mercy)
11:05 StreetCats Göteborg-Fritsla HK 3-7
11:40 Högsbo Highlanders-Zplit HC 2-2 (2×5 min pga Zplits målvaktsprob.)
12:15 Paus
12:50 Oxie LK-Johanneberg Ninjas 6-8
13:25 Åby SHC-Briljant Special Bandy 2-12 (Mercy)
14:00 Zplit HC-StreetCats Göteborg 4-9
14:35 Fritsla HK-Högsbo Highlanders 7-7
15:10 Paus
15:45 Åby SHC-Oxie LK 2-5
16:20 Briljant Special Bandy-Johanneberg Ninjas 3-8
16:55 Zplit HC-Fritsla HK 0-8
17:30 StreetCats Göteborg-Högsbo Highlanders 8-8

Söndagens schema:

11:10 Kvartsfinal 1 Vuxen Johanneberg Ninjas-Zplit HC
11:45 Kvartsfinal 2 Vuxen StreetCats-Oxie LK
12:20 Kvartsfinal 3 Vuxen Fritsla HK-Åby SHC
12:55 Kvartsfinal 4 Vuxen Briljant Special Bandy-Högsbo Highlanders
13:35 Paus
14:10 Sagogångens SS-95Eagle gruppspelsmatch 1 i Ungdom
14:45 Semifinal 1 Vuxen (Vinnarna av kvart 1 & 2)
15:20 Semifinal 2 Vuxen (Vinnarna av kvart 3 & 4)
16:00 Sagogångens SS-95Eagle gruppspelsmatch 2 i Ungdom
16:35 Paus
17:10 Bronsmatch Vuxen (Förlorarna av semis)
17:45 Final Vuxen (Vinnarna av semis)
18:20 Final Ungdom

Annonser

Åtgärder

Information

6 responses

22 08 2009
Johannes H

Riktigt rolig första dag! Inga problem med arrangemanget i år, allt flöt på riktigt bra. Stämningen var fin trots mycket fysiskt spel och täta matcher.

22 08 2009
mattias

Mycket fin domare och roligt att möta Fritsla imon 😀

22 08 2009
Fredrik ,Briljant

So far so good, hoppas på goda matcher imorgon när man vilat upp sig lite sen får vi hoppas att våra bekymmer med skada löser sig om vi eventuellt går vidare till semifinal, våran kapten skadade sig i första matchen mot Oxie och har väldiga besvär med sin handled och kommer tyvärr inte att kunna spela imorgon, dock kommer han finnas på plats för coachning 🙂
En eloge till Fredrik som efter många om och men knöt ihop säcken och fick ihop en bra turnering trots lite smärre bulor på vägen med alla förberedelser inför turneringen.

23 08 2009
adde

eloge till fredrik? som sparkade ut massor av lag, fortfarande utan förklaring, 10 dagar innan turneringen?

visst, det är ju bra att det nu har löst sig, och det verkar ju onekligen som att fredrik mått dåligt, så då är det ju bra att det verkar bättre nu också.

men det är fortfarande otroligt dåligt skött, och väldigt konstigt att sånt ens kan hända för folk med 10 års erfarenhet av turneringsarrangemang. förstå mig rätt – en människas välmående är såklart alltid viktigare än såna världsliga prylar som en hockeyturnering. men att fredrik inte kan förstå att andra människor också kan bli exempelvis arga och ledsna av sådant, är väldigt egoistiskt. och tänk vad lätt det hade varit med en offentlig ursäkt + förklaring. folk är inte dumma – får man en förklaring så förstår de flesta. jag vill inte att fredrik ska må dåligt, tvärtom. men det handlar ju om helt vanlig hyfs för fan. bokade hotell, sökt ledighet från jobb, planering runt om. hade det här varit USA hade fredrik blivit stämd! 🙂

det här kastar ju en stor skugga över HHHS, och det spelar ingen roll hur fin och bra turneringen blir i slutändan. att sparka ut lag utifrån, och sen låta VISSA lag utifrån vara med?

23 08 2009
Fredrik

Nu när jag lyckats ro turneringen i hamn på ett efter händelsernas skeenden godtagbart om än ett för mig överraskande sätt kan jag börja analysera de olika texter jag skrev för någon vecka sen om vad som hände, tidigare har jag dels inte kunnat fokusera på att analysera och själva försöken i sig ledde till total förvirring.

23 08 2009
Fredrik

Jag började igår under dagen vakna upp ur en mardröm och är nu rätt vaken, om än psykiskt trött efter två dar på helspänn i protokollet. Beslutet att ”stänga göteborgs gränser” är förmodligen den främsta anledningen till att jag tidigare inte kunnat se tillbaka då det var ett beslut som saknade logik att i efterhand kunna förstå. Jag förstår varför jag panikartat tog det men det var det sämsta valet jag kunde gjort. Jag tänkte helt enkelt att jag inte kan ta hit lag utifrån om jag inte kunde garantera två spelplaner.

För att svara på de mer konkreta frågorna du ställer så var det här HHHS 10 ja, men proportionerna på turneringen har fullkomligt exploderat sedan ifjol som i sig blev ett arrangörsmässigt misslyckande när det gällde domarbiten den gången.
Och jag förstår att andra blev arga och ledsna, jag har bara inte kunnat kanalisera detta till varken handling eller förklaring.
När det slutligen gäller Oxies och Fritslas deltagande som out of towners så berodde det i Oxies fall på att jag upplevde det som dom la fram sin sak på ett sätt jag just då orkade ta in och i Fritslas fall på en oro som Stenum och Ängelholm gett mig över om jag skulle kunna hitta åtta lag som vid det laget överhuvudtaget ville delta. Något som dock visade sig vara en missbedömning då vi vid ett tag plötsligt var uppe i nästan elva men efter en del lucky breaks och ett svårt beslut så fick jag ner det till åtta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: