HHHS Ungdom: Tvekampen

3 09 2009

Två yngre klasser blev till en på grund av få anmälningar och bara dagar innan turneringen drog sig två av fyra lag ur vilket lämnade de andra två, 95Eagle och Sagogångens Streethockey Sällskap i en utdragen tvekamp.

De skulle på söndagen möta varandra först i två förberedelsematcher och sedan i en final som kom att avsluta hela HHHS 2009.

Det var egentligen aldrig något snack om vilka som kom bäst förberedda även om Sagogången klarade 5-5 i andra halvlek av den andra förberedelsematchen. 95Eagle hade nog inte gjort bort sig helt i vuxenklassen om de kunnat delta där som de ville när återbuden kom. Men att ha ändrat spelschemat i vuxenklassen två-tre dagar innan hade dock förmodligen inte uppskattats av lagen där, särskilt med tanke på tidigare strul.

En utökad organisation kommer dock inför 2010 att rikta in reklamverksamhet direkt till ungdomslag i hockey och innebandy nu när Ruddalen gett vika och låter oss använda hockeyrinken i skrinnarhallen. Detta gjordes dock i omfattande skala inför förra årets turnering vilket dock inte ledde någonstans. Kanske är det direkt till ledarna vi ska gå.

Mästarna 95Eagle: Jesper Blom, Karl Olofsson, Rasmus Albertsson, Andreas Eriksson, Markus Eriksson, Carl-Johan Bowallius, Oscar Lillberg, sen någon med #74.

Sagogångens Streethockey Sällskap: Jonathan Hummelgård, Adam Olofsson, Nils Hugosson, Joel Fallgren, Jonathan Lundström, Viktor Knutsen och en med #1. Antingen Johan Berntsson eller Fredrik Hellgren deltog som det ser ut inte.

Topp 10 i Poängligan:

Alla spelade 3 matcher var

Spelare Lag Mål Ass TP
Markus Eriksson 95Eagle 6 5 11
Karl Olofsson 95Eagle 3 7 10
Carl-Johan Bowallius 95Eagle 8 1 9
#74 95Eagle 5 4 9
Andreas Eriksson 95Eagle 5 3 8
Rasmus Albertsson 95Eagle 4 3 7
Viktor Knutsen Sagogångens SS 4 1 5
Adam Olofsson Sagogångens SS 1 3 4
Nils Hugosson Sagogångens SS 3 0 3
Joel Fallgren Sagogångens SS 2 1 3
Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: