Gör era egna tröjor

För dem som av någon anledning inte lånar västar av oss: I HHHS behöver man ett gäng billiga T-Shirts eller annat på överkroppen i samma färg, sen går man t.ex. till Bareko Sport på Friggagatan som sätter siffror på ryggen för 30 kr styck. Dessa sitter super.

Tänk dock innan valet av tröjfärg på att vissa färger redan kan vara upptagna i HHHS 2009(Om anmälningar kommit in). Använder ni dessa färger kan ni få spela vissa matcher i våra gula alternativa västar.

Har man egna tröjor så kan man välja nummer mm fritt, dock inga fula ord eller bilder på.

Annonser

7 responses

16 07 2008
Lucas

Måste man alltså ha namn och nummer på matchtröjorna i Stora HHHS? Så¨man har fattat det hela rätt…

17 07 2008
HHHS-crew

Inga namn men nummer, vi har västar annars med nummer till ett lag till i stora klassen, i Lilla behöver man inte ha nummer och där har vi till fyra lag.

18 07 2008
Lucas

Måste målvakten ha samma färg som utespelarna? Troligtvis kommer vi att köra med svarta tröjor. Vet att detta redan är ”upptaget”, men det bör väl vara möjligt att köra med västar i en eventuell match mot det laget i så fall?

19 07 2008
HHHS-crew

Ja visst får man köra med västar då, när det gäller färgen var det ungefär det här jag inte ville skulle hända i och med MMLHC Ängelholms Peter Ziepen-debackel. Vi kan inte ha en massa olika färger i lagen, jag kan dock sträcka mig till att målvakten inte nödvändigtvis måste ha nummer. En träningströja i rätt storlek är inte alls dyr så man kan säkert skrapa ihop till den.

21 07 2008
Bo

Blir det inte lite väl mycket regler? innan körde man ju knappt med dom alls hehe

21 07 2008
HHHS-crew

Du syftar på obligatoriska siffror i Stora HHHS och enhetliga färger på lagens tröjor? Det tycker jag inte bara är viktigt(Statistikmässigt oundvikligt med tanke på antalet lag och spelare) utan även rimligt att kräva, vi lånar ju dessutom ut så långt lagret räcker.
Regelmässigt i övrigt har vi alltid haft en regelbok.

27 07 2008
HHHS-crew

Vill bara meddela att målvaktens tröjfärg inte är hela världen, inte heller siffror på den killen/tjejen. På övriga skall som sagt samma färger användas samt siffror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: