Stängda gränser

10 08 2009

Det kommer inte bli någon invasion av Göteborg i år utan även om allt skulle gå bra under måndagen så kommer HHHS 2009 bli ett rent göteborgsmästerskap. Med fjolårets domarskada fortfarande färskt i minnet(Jag tvingades in som ersättare) så känns allt i år som det nu blivit helt enkelt inte säkert nog för att bjuda in folk bortifrån.

Svar till alla nedan: Jag missade de här svaren i tumultet. Det äri vissa mycket spekulationer men dom andra som har något konkret att fråga om gör det till info@hhhs.se

Annonser

Åtgärder

Information

23 responses

10 08 2009
mmlhc

Vadå? Skåningar är inte välkomna den 22-23 menar du?

10 08 2009
Tjuvas

kan ni inte skriva som det är istället? ni vill väll inte möta en massa lag som äger er!? känns jävligt skönt att slippa se er iaf för ni verkar ju vara helt bakom flötet..

10 08 2009
gustav

ja, skriv som det är, kommer det bli någon turnering, eller inte? Informationen kring allt om turneringen har ju varit under all kritik om man säger så….

10 08 2009
Olofsson

Då vi läser komentaren så blir vi fundersama över cupen?
Vi kommer från trollhättan och har sätt fram emot det här!
Får vi komma eller inte?

10 08 2009
BooS

Riktigt dåligt HHHS!

Är ni så skakiga över det – formodligen överlägsna – utsocknes motståndet att ni ”stänger gränserna”, skrattretande. Ni verkar verkligen bedriva en seriös verksamhet där borta i Göteborg.

Får bara hoppas att någon annan står upp och anordnar en riktig turnering för oss som tror på ett seriöst åtagande där alla får möjlighet att äga alla. Någon som inte med svansen mellan benen utesluter vissa lag för att förbättra förutsättnignarna för sitt eget.

/Peace

10 08 2009
Jimmy

hela laget har sett fram emot den här cupen länge nu, vore riktigt tråkigt om vi inte fick komma.. jag tycker faktiskt att det är lite dåligt om det nu skulle bli så.

10 08 2009
adde

ATTENTION ALLA.

det är tydligen såhär det ligger till, och då gör vi det bästa av en värdelös situation. vi SKA spela turnering, någonstans. nu i sommar.

vi, gryta gangsters/västerås street hockey skulle hemskt gärna anordna en turnering vid samma tidpunkt eller kanske helgen efter, ifall intresse finns. vi garanterar en välskött turnering med bra information och kan till och med dra ihop en riktig bankett efteråt där priser kommer att delas ut och öl kommer att drickas. ALLA är välkomna, även göteborgslagen. tyvärr kommer vi bara att kunna anordna en vuxenklass dock. (15 år och uppåt)

det enda tveksamma ligger i att de flesta lag verkar komma långt söderifrån, och det kan vara problem med transporten. men, vi kan även fixa sovplats åt ALLA som vill vara med (förvänta dig inte scandic hotel bara, snarare Måns Bäckman Plaza där du tar med egen sovsäck och sover på ett liggunderlag och så kanske du blir väckt av konstiga ljud lite då och då).

ifall ett annat av de helt plötsligt utestängda lagen kan anordna något är vi självklart med och ställer upp med två lag.

hör av er till mig ifall ni är intresserade, jag skulle hemskt gärna vilja ha kontakt med andra lag av alla möjliga anledningar såsom eventuella framtida träningsmatcher och så vidare. CRAZY_ADDE@HOTMAIL.COM eller 0733-595650.

västerås ligger 40 mil norr om göteborg, 10 mil innan stockholm. parkeringsplats garanteras också, gratis.

jag slänger upp en hemsida på en pisskvart där all värd information kommer finnas, ifall något lag vill komma.

kom igen nu och ta chansen. vem bryr sig om att korpen div 1 är en stängd liga, när du har anbud från NHL? varför gråta över ditt förlorade bandykontrakt när pittsburgh penguins vill ha dig?

mvh Adde

10 08 2009
Lucas, Fritsla HK

Märkligt detta. Förstår att det är många trådar att hålla i helt klart och att trycket ökar ju större turneringen blir, men är det inte dit som hela HHHS har strävat efter med inbjudningar till lag över hela Sverige? Tror det inte handlar om rädsla för andra lag, mer att själva organisationen är och blir klart bristfällig under turneringen.

Men det märkliga tycker jag är anledningen som nämns: ”Med fjolårets domarskada fortfarande färskt i minnet(Jag tvingades in som ersättare) så känns allt i år som det nu blivit helt enkelt inte säkert nog för att bjuda in folk bortifrån”. Vad är det som inte blir säkert? Skulle folk utanför GBG vara mer stridslystna, eller vad är det som åsyftas? Hänger det på domarfrågan så känns det löjligt att stänga ute andra lag att komma. Kan tänka mig att något har skitit sig med skatteregler hit och dit med provision till funktionärer och domare, är en ren spekulation varför beskedet kom idag. Varför blanda in pengar i det hela? Måste väl finnas någon som kan tänka sig att hoppa in och blåsa igång spelet, nån som skriver lite statistik och inte kräver lön för det?

Låt streethockey vara streethockey där fokus inte ska ligga på regler och hårda bedömningar utan på det sköna lirets konst!

Väntar mig ett klarare besked kring detta beslut, tack!

10 08 2009
Lucas Hedberg, Fritsla HK

Märkligt detta! Förstår att ansvaret och trycket på hela arrangemanget ökar väsentligt när fler och fler lag kommer, men har inte det varit just det som HHHS har strävat efter med inbjudningar till lag över hela Sverige? Tror inte som många andra att det handlar om rädsla för andra lag eller liknande. Känns dock som det har blivit lite för mycket vatten över huvudet.

Förstår sedan inte anledningen som nämns: ”Med fjolårets domarskada fortfarande färskt i minnet(Jag tvingades in som ersättare) så känns allt i år som det nu blivit helt enkelt inte säkert nog för att bjuda in folk bortifrån”. Vad är det som inte är säkert? Skulle folk utanför GBG vara med stridslystna, eller vad åsyftas? Hänger det på domarfrågan tycker jag det är löjligt om man stänger ute lag. Kan tänka mig att något har skitit sig med skatteregler hit och dit med ersättning till funktionärer och domare, just varför beskedet kom idag.

Men man tycker att folk skulle kunna ha vett och sans nog att ställa upp under några timmar med att blåsa igång spelet och se till att inget urartar samt att någon för statistik och tidtagning, utan att för den sakens skull utkräva lön för det. Streethockey ska vara streethockey där fokus inte ska ligga på regler och hårda bedömningar utan på det sköna lirets konst!

Väntar mig ett bättre och mer utförligt svar kring beslutet, tack!

10 08 2009
Marco

Det här kläcker ni ur er nu, 2 veckor innan turneringsstart? När säkert många har köpt tröjor o bokat hotell?
Riktigt dåligt skött.
Känns verkligen som en dålig ursäkt med domare.

10 08 2009
adde

I hear you, Lucas. anmälningsavgiften ska väl ändå bara behöva gå till kanske en eventuell pokal och nåt sånt?

skulle jag ha en turnering och plocka in ungefär 100 spänn per person förstår jag inte varför det inte skulle täcka allt, inklusive första ölen på prisutdelningen. förstår heller inte problemet med bankgiro och dylikt, ni kan lika gärna skicka flaskpost om det är så.

det handlar väl i slutändan om en (eller två) schyssta dagar med nya kontakter, nya backar att runda och nya målvakter att bli frustrerade över? en jävla massa nya polare helt enkelt.

för övrigt, Lucas, så har jag kollat in er ordentligt och är grymt imponerad av ert rinkbygge och hela grejen i övrigt, vi har liknande planer. det skulle vara sjukt kul med bara en dag när vi kommer ner och kollar, umgås och lirar. typ bäst av 7 matcher? 🙂 ifall du använder facebook kan du kolla in oss där, vi har en grupp kallad Västerås Street Hockey. ingen ”riktig” hemsida än så länge.

10 08 2009
besviken

Här har vi laddat i flera veckor för HHHS, vi har köpt matchtröjor, bokat hotell, och tagit ledigt från våra arbeten, och nu är det inställt!??

Och anledningen sen då???
Ja, vad ska man säga?
Detta är under ALL kritik!!

10 08 2009
mmlhc

Kan bara hålla med om det som skrivs.
Har lagt ner hur mycket tid som helst på att planera in detta.
Vet inte hur många timmar man lagt ner på detta med start från i våras.

Frågan är ju om de här pengarna som ni får i anmälningsavgifter går till oss som förlorar pengar pga ledighet från jobbet, sk förlorad arbetsinkomst? Eller kanske till dom som köpt tröjor just för att vara med i HHHS? Eller hotellen kanske tar ut avgift för man avbokar så sent.. vad vet jag ?

Förstår inte heller anledningen.. Vad var de för domarskada? vill minnas att du och en till dömde er igenom hela turneringen!?

vi som hållt på med streethockey i många år har varken spelat efter
stentuffa regelverk eller liknande.
In med klubborna i en hög, blanda runt, dela upp och sen är det bara och köra.
Sånt kallas för sunt förnuft och det är så streethockey ska spelas!

Adde: Har noterat det du skrev på sidan. Det känns dock alldeles för långt att köra och det är lite lite sent för oss skåningar att planera in detta så sent på säsongen. Tack ändå!

10 08 2009
mattias

riktigt tråkigt detta. tur vårat lag är från göteborg då . och som vänner till balltorp indians undrar jag nu kommer dem ha en möjlighet att få en plats då jag antar att en massa lag försvinner?

10 08 2009
ne

vad är det för jävla förklaring ni ger till detta? domarskador? helt otroligt. fast nu fattar man ju varför ni har varit så svävande på alla frågor.

10 08 2009
mmlhc

Så jävla pinsamt.. Fredrik.. ring mig på 0735469009.. vill ha en jävligt bra förklaring till detta..

10 08 2009
besviken

Kan bara instämma, pinsamt är ordet.
Vi har lagt ner sjukt mycket pengar, tid och engagemang på detta och sen får vi inte ens en vettig förklaring!?

11 08 2009
mmlhc

Kan tilllägga att det är Patrik Hammargrens nummer som står ovan..

En förklaring med väldigt vettigt innehåll kanske är dags att lägga fram nu Fredrik…

/Peter Wrebe Larsson

11 08 2009
Publik från GBG!

Har haft lite koll på sidan i och med att jag har vänner som ska vara med i turneringen. Tycker det är skandal att man lägger ut en inbjudan till alla lag i maj och sedan två veckor innan turnering helt plötsligt ändrar sig. Jag tror inte motståndet från andra städer skrämmer utan mer att arrangören plötsligt har insett att han inte klarar av att ta hand om det stora intresse som har blivit! Ett gott råd till arrangören: Tänk efter innan du ger dig in på saker som du inte klarar av!!!!

11 08 2009
Gustav Stenum Street Legends

Jag vill också ha en vettig förklaring till detta, det kan du ju ta och skriva upp om inte annat här på sidan. Vi har grabbar som tagit ledig från jobb, fixat sovplatser, bilar och köpt en massa utrustning för detta. Pinsamt är vad det är. Fick lugna grabbarna i laget med att säga till dom att detta kanske var lika bra, för hur tusan hade turneringen sett ut om den blivit av, det kan man fråga sig.

11 08 2009
Alexander Stenum Street Legens

Haha. Dom måste skämta med oss!? Hmm är de 1:a april?? Nee, juste de är de inte, dom måste mena allvar.
SKANDAL!! Aldrig mer hhhs säger jag. Är väldigt trött på Göteborgarna. Och tydligen verkar de som dom inte tänker skriva någon vettig förklaring heller.

Och Adde, räddande ängeln, verkar vara en riktigt kille 🙂 Vi är väldigt sugna på en turnering i Västerås! Även om de är en bit att åka så är de värt varenda meter bara för att få lira en hel dag och för att sen dricka en massa öl på kvällen och skaffa polare. Hihi 🙂 Håll oss grabbar på Stenum Street Legens uppdaterade i gästboken är du snäll om det blir någon turnering 🙂 http://www.laget.se/stenum är addressen. Såg att du hade varit inne och skrivit, fortsätt gärna med det 🙂

11 08 2009
Stefan

Jag ingår i laget från Högsbohöjd och har alltid varit med och spelat i turneringen. Det är ju tråkigt att det ska behövas läggas ned när det finns stort intresse. Om vi turas om att dömma matcherna och hjälps åt att arrangera det runtomkring så borde det ju gå att få ihop en hyfsad turnering ändå. Vi gjorde en egen turnering för några år sedan när HHHS inte blev av med dom få spelare som fortfarande ville spela. Vi kan ta på oss att fixa lite priser och kolla med Ruddalen om vi kan vara där ändå. Annars har vi en inlinehall man spelar inlinehockey inomhus med puck och plastgolv som man ev kan vara i. Mattias och alla andra som tycker vi ska försöka spela ändå kan väl höra av er till mig via mail: steffo5000@hotmail.com eller telefon: 0737-367541.

11 08 2009
Basse

Detta är helt förjävligt, folk planerar in semester o hela köret bokar in allt ett halvår innan sedan lägger ni ner skiten! Skandal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: