Träningsmatcha någon?

23 02 2009

Mitt lag Hemmalaget GBG har fått ett par förfrågningar nu om att träningsmatcha i vår. Det här inlägget riktar sig dock åt samtliga matchningssugna lag.

Jag har gjort en speciell undersida för detta ändamål här eller via HHHS 2009 ovan. Där kommer de lag som så vill ha sin annons för andra lag att då kanske nappa på varpå ni själva bestämmer tid och plats osv.

Vill vi hamna på sidan maila det som behövs till info@hhhs.se

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

25 02 2009
Lucas

Låter kul, om det finns intresse tar vi gärna emot andra lag beroende på hur vi själva har det till sommaren. Men intresset har växt även här så det blir nog mer och mer aktivitet.

Vi pratade tidigare om att anordna en egen cup till sommaren. Inget är bestämt ännu men känslan är att vi kanske börjar i mindre skala med ihopkomponerade lag från orten/kommunen innan vi tar in lag från hela Sverige. Dels för att sommarens planering inte ligger som topp-prioritering under vintern då vi kör på med ishockey. Först någonstans i april/maj kommer vi igång med streethockeyn. Ett annat skäl är att vi i dagsläget inte har några större resurser för en turnering av större skala. Men jag ska inte säga inte, säger mer vad jag känner inför sommaren då vi har mycket som ska göras.

Men träningsmatcher låter intressant för vår del om det finns lag som orkar sig inåt landet till Fritsla söder om Borås.

/Lucas

17 03 2009
Adam

Heej Fredrik . Sry att jag inte hört av mej på ett tag ! Har haft så mycket med fotbollen .. Men nu när vädret håller på att vända är det väll dags för matcher snart ? Vi pratade ju tidigare om i Maj att ni möter oss på hemma plan och vi er på eran plan ? Och känner du till andra lag i Göteborgs området ? / Mvh Adam från Sagogångens SS !

17 03 2009
Fredrik #10

Fortsätt helst den här diskussionen via mail eller på vår hemsida Hemmalaget.net istället. Eller under HHHS 2009-Träningsmatcha ovan.

Men vilka veckodagar passar er bäst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: