Ny trendsättare

19 07 2008

Äntligen har vi alltså fått tag på lite egna bilder och det är sådana från HHHS 1999 som har fått stå till grund för vår nya rubrikbild som dock säkerligen kommer ändras lite då och då. Mästarna från ifjol står ju t.ex. högt upp på listan att få pryda den.

På den första av de tre ser vi Alexander Skoglund i blått som förutom slagsmålet med Henke Siggelin i publiken det året också gjorde sig känd som en tvåvägare och för sin ålder gänglig anfallare i stil med Jordan Staal i Pittsburgh Penguins. Sen har vi i vitt det årets poängkungar i mästarna BadBoys, Tim Thysell och Joacim Svensson, den siste som bara deltog det året men var tämligen dominant då. Vi får en vacker dag göra en film med titeln ”Vad gör de idag?” 8)

På bild två har vi StreetCats mot Dream Team, med den något lynnige men duktige målvakten Patrik Diaz först, sen #2 Conny Torstensson och längst till höger den utmärkte målvakten Alexander Faltsetas som efter mästerskapet året därpå valde att pensionera sig från HHHS, synd. 8) Den i blått längst till höger är Oskar Alsing som deltog i HHHS 2007.

På sista bilden ser vi knattelagen det året Silverskates och Suns, high-lightat av Robin Johansson i svarta jeans och vit t-shirt som tar skott i sekvensen, också han deltog i HHHS 2007 där han tog ett hedrande silver.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: