Ängelholmarna ner till ett lag

5 07 2008

Lystring alla anmälda spelare i stora klassen:

Det har uppkommit ett något bisarrt litet problem i och med att HHHS gick från en till två dagar. MMLHC Ängelholms båda lag skaffade en vit och en svart uppsättning tröjor med smeknamn på ryggen utan att ta hänsyn till denna eventualitet och har nu fått en del återbud vilket har lett till att de bara kommer att kunna ställa ett lag på benen, men då med en av spelarna i vit tröja och resten svarta.

Frågeställningen blir om laget ska få mixa svarta och vita tröjor eller om vi ska fixa en svart väst med hans nummer på. HHHS är på ren instinkt tveksamma till mixen men eftersom vi inte spelar så är det inte vi som primärt drabbas av konsekvenserna och därför är det bra att fråga motståndarna om vad de tycker. Förvisso är det väl kanske mest förvirrande för ängelholmarna själva om en av dem spelar i vitt.

Ett mail har skickats till den som anmälde just ditt lag där ni får chansen att senast på fredag svara på om ängelholmarna skall tillåtas att använda mixade tröjor i möten med just ert lag eller om gubben i vitt skall spela i svart väst.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: