När ska vi spela?

26 04 2008

Under turneringens ungdom var det alltid vissa spelare som prioriterade fotbollsträningar högre än HHHS, de trodde de skulle bli proffs pga just den träningen. Fotbollsträningar är nu inte vad vi ska utreda här utan framförallt när hockey- och innebandyträningarna börjar efter sommaren samt ev. cuper i dom sporterna som kan krocka med HHHS. Vi kör precis efter sommarlovet bl.a för att undvika dessa krockar, men jag vet att t.ex. Frölundas J20-lag började spela vid denna tid förra året. Vi ska även bestämma om vi kanske ska spela både lördag och söndag pga att antalet lag kommer att öka.

Det är naturligtvis så att HHHS för en spelare bör kunna gå före en simpel träning mycket tidigt på säsongen men det vore ändå gött att höra i hur hög grad de nämnda sporterna har eller inte har inlett sina försäsonger under de två helger som är aktuella, 23-24 och 30-31 augusti. Replikera eller skicka till info@hhhs.se om just du går i en sådan sport och när ni har planerat att börja, det borde vara bestämt vid det här laget.

Spel under både lördag och söndag då? Vad tycker ni, det kan annars bli så att lagen spelar väldigt få matcher var beroende på hur många lag det blir.

Blygs ej, jag känner till besökarantalen. 😀

Annonser

Åtgärder

Information

4 responses

27 04 2008
Wrebe MMLHC

Läst de… och bara njuter.. MEN.. vi utanför götet föredrar sista helgen i augusti.. Med tanke på löning och med tanke på ekonomi… Jo, vi tänker på ekonomi här i skåne ( som vi vill skicka till danmark.. förstås..) knappt najs med pölse..iaf =) även tuborg…

I övrigt, Fredrik, så vann vi alla matcher i Kävlinge open 08… = segrare
krossa TEX ”uppläxarna” från ma*mö med 21-1.. frågor?
Känns som vi satte ribban för HHHS där..

MVH
Wrebe (C)
Magic Mushrooms LHC

27 04 2008
HHHS-Fredrik

Grattis till segern, det kommer ett litet reportage om KO 2008 här snart.
Så här ska det f.ö. se ut med feedbacken, de som orkar göra sin röst hörd är de som slutligen bestämmer, svårare än så är det icke. Bestämelse av dag kommer att ske när ni minst anar det så skynda fynda. =)

28 04 2008
robbin

får man dricka öl som åskådare? eller spelare???

29 04 2008
HHHS-Fredrik

Folköl och starkare är förbjudet att intas på offentlig mark, så länge det är i bebyggelse. Så nej, det skulle inte uppskattas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: