Hög klubba mm

22 08 2007

Jag fick en fråga av ett av lagen angående vad som är hög klubba och ej. Det jag skrev var att det är höfthöjd som gäller, men betänk då att när man skjuter kanske främst med hockeyklubba så har man ofta benen relativt brett isär och ibland är man t.o.m framåtlutad i skottögonblicket. Då detta innebär att man då har en lägre höfthöjd än normalt så kan ju alltså klubban i detta läge också ta sig nån decimeter eller t.o.m två över skyttens höft vid tillfället utan att det blir hög klubba.
Det hela handlar om sunt förnuft samt framförallt att klubborna inte ens ska vara i närheten av andras ansikten.

Han som kommer hålla koll på detta och alla andra regler är vår domare Ronny Öhlander. Han sitter för övrigt i sponsorn HGF Valvteglets styrelse. Han har varit domare vid flera tidigare turneringar och han har gjort sig känd som bestämd men rättvis. Med andra ord precis så som en domare ska va.

Vidare har ni säkert lagt märke till den nya designen högst på sidan. Loggan till höger har hängt med sen år 2000 men pga att min dator saknar fungerande diskettdrev och saknar Word så har jag ej kunnat få upp den på sidan förrän nu. Omständigt för att berätta lite av det. Det känns fantastiskt att ha den uppe nu i alla fall, den som kommer pryda också årets priser som helt klart är av tidernas bästa HHHS-design, även om vi tidigare egentligen bara har använt oss av en annan, möjligtvis en och en halv eller en och tre kvarts. Ni som varit med, vet. 😉

Har du några frågor kommentera bara nedan.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: